TUŽNO: Goca Tržan jecala zbog preminulog brata!

Počelo je polufinale „Pinkovih zvezdica“. Na početku emisije, gledaoci su videli izmenu u žiriju. Pored Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević, Goce Tržan i Leontine Vukomanović, u žiriju je ovog puta i Aleksandra Radović.

Emisiju je otvorila Jovana Radonić, koja je izvela pesmu „Mama tata“ grupe „Kerber“.

– Ti si posebno dete! – rekla je Aleksandra najmlađoj takmičarki.

– Toliko ti to lepo i prirodno izvodiš – ovako je Jelena Tomašević pohvalila kako je Tatjana Savatić, koja se druga predstavila u polufinalnoj večeri.

Goca Tržan je pohvalila to što se takmičarka na sceni pojavila u nošnji i što je podsetila na tradiciju.

Tatjana je izvela pesmu „Jutros mi je ruža procvetala“.

– Ona ne greši. To je meni fascinantno – ovako je Aleksandra Radović opisala pevanje Eme Simonović, koja je izvela pesmu „We go together“.

Sergej Ćetković je pohvalio napredak koji je napravila Ema u odnosu na početak, a Goca Tržan je primetila kod nje i talenat za glumi i za pevanje.

– Meni se dopada kod nje ta ozbiljnost – ovo je primetila Jelena Tomašević kod Eme.

Stefana Nikolčević je izvela pesmu „Iza osmeha“ Sanje Vučić.

– Ti moraš da počneš da veruješ u sebe – rekla je Aleksandra ovoj devojčici, kojoj je žiri zamerio zbog toga što je uplašena na sceni jer oni smatraju da za to nema razloga.

– Ovo je zaista bilo na svetskom nivou – pohvalila je Jelena Tomašević nastup Bojane Radovanović, koja je izvela pesmu „Wild dance“.

David Marković je izveo pesmu „Sve je to od lošeg vina“.

– Kada pustiš glas u tim visokim tonovima to je božanstveno – oduševio je David Jelenu Tomašević.

Lenka Stojčević se predstavila pesmom „Shape of you“.

– Tvoja pojava na sceni pleni – pohvalila je Goca Tržan ovu takmičarku.

Komnen Vuković je rasplakao žiri „Pinkovih zvezda“ svojom interpretacijom pesme iz serije „Porodično blago“.

Interesantno je da je ovaj takmičar danas bio u bolnici jer mu je pozlilo, a da je na scenu došao bolestan. Međutim, to ga nije omelo da impresionira žiri.

– Tvoj glas je kao izvor najbistrije vode. Nekako mi još fali tvog glasa. Još bih da te slušam – rekla je Jelena i dodala da je Sofija Đekić, koja je ovog puta izvela pesmu „Mito bekrijo“, jedan od najboljih vokala koji je bio u ovom takmičenju.

 Marina Stanković je izvela pesmu „Od ljubavi do mržnje“ Džeja Ramadanovskog. Aleksandra je priznala da je takmičarka iznenadila izborom baš ove pesme, ali da je ovom interpretacijom, Marina pokazala da može sve da peva.

– Ja sam ponosan što Crna Gora i Podgorica imaju tebe u takmičenju – rekao je Sergej Ćetković Loreni Janković.

– Ti si jedan, gotovo, veliki, formirani pevač – rekla je Goca Tržan, koja je rekla ovoj takmičarki da je ona već pobednica ovog šoua.

Aleksandra Radović je poručila Loreni da treba da bude svesna da je vanserijska pevačica.

Lorena je izvela pesmu „Writing’s on the wall.

 

Katarina Radulović je probudila najlepše emocije svojim nastupom i svojom interpretacijom pesme „Računajte na nas“ Đorđa Balaševića. Čak je uspela i da rasplače Leontinu, koju je ova pesma podsetila na neka lepša vremena.

– Sviđa mi se što neguje taj balkanski zvuk – pohvalila je Goca Tržan Sergeja Pajića, koji je izveo pesmu „Pusti ritam“ „Tropiko benda“.

Članovi žirija su pohvalili kako je Sergej plesao tokom nastupa, a Aleksandra Radović je primetila da ima prostoza da popravi tehniku pevanja.

Todor Kitanović je izveo pesmu „Ostani“ Gorana Karana i oduševio je žiri.

– Mislim da ti je ova pesma najlepše legla – rekao je Sergej Ćetković.

Žaklin Tarakči je izvela pesmu „Once upon a decembar“. Goca je naročito pohvalila gracioznost koju ima ova takmičarka.

Za kraj, Roko Blažević i „Još uvek sanjam da smo zajedno“. Goca Tržan je jecala koliko ju je dotakla ova interpretacija. Kako je otkrila, ona se danas oprostila od brata, i ako bi nekako htela da se od njega oprosti, to bi bilo ovom pesmom.

Roko Blažević, Todor Kitanović, Bojana Radovanović, Sofija Đekić, Lorena Janković, Ema Simonović, Komnen Vuković, Marina Stanković, Marina Stanković, David Marković, Tatjana Savatić, Jovana Radonić, Sergej Pajić i Katarina Radulović su prošli u prvu finalnu emisiju.

Žaklin Tarakči i Stefana Nikolčević su dobile najmanje glasova i za njih je ovde kraj takmičenja.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “TUŽNO: Goca Tržan jecala zbog preminulog brata!”

  1. miki

    svi su dobro pevali zaklin je pevala bolje od sergeja ali sergej ima puno fanova zato ide u finale moji favoriti komnen ema i najbolja zvezdica tatjana savatic su prosli u finale .roko odlican

  2. Lejla

    Ova djeca su divna ma milina ih i gledati i slušati pravi profesionalci čak i bolji od nekih odraslih pravi spektakl žao mi što svi nemogu proći.Sad je baš prolazak zagarantovan ko više glasača ima i fanova, jer oni svi izvrsno pjevaju.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x