Kaje se zbog afere sa Kijom? Vuk i dalje voli Biljanu!

– Pošto kontantno čujem da neko ima komentar sa ove i sa one strane. Toplo vam preporučujem da prvo očistite smeće ispred svojih vrata, pre nego što nađete meni da se mešate u život i da glumite sudije i neke pravednike. Sve mogu da razumem, ali lažne moraliste ne. Ja jesam napravio mnoge gluposti, jesam povredio osobu koju sam voleo najviše na svetu, ali to je nešto što ću morati da nosim ceo život, sa čim ću ja morati da živim. Činjenica je da sam ispao loša osoba, ali ko nije!? Opet, to ne koristim kao opravdanje, već želim da iskažem da svi grešimo i hteli ili ne svi eventualno povredimo nekog koga volimo, na ovaj ili onaj način. Za promenu probajte da živite svoj život i rešavate svoje probleme, nije teško verujte mi -naveo je Vuk Mob juče na svom profilu na „Instagramu“.

Mnogi fanovi su povezali sa tim da se on zapravo kaje zbog afere o kojoj proteklih dana pišu mediji, a to je njegova romansa sa Kristinom Kockar.

Interesantno je da je nekoliko sati kasnije objavio fotografiju svoje bivše verenice Biljane i stavio je srce na fotografiju i tako stavio do znanja da je i dalje voli. Interesantno je da je reč o fotografiji koja je nastala nedavno na Hrvatskom primorju, a na kojoj Bilja pozira kao što je Kija pre nekoliko dana pozirala sa Vukom.  Samo što je Biljani zakopana u pesku bila drugarica, a Kiji je bio Vuk.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x