Maja: Sloba nije smeo da prokocka šansu koju mu je Kija dala!

Pevačica i drugarica Kristine Kockar i Slobe Radanovića, Maja Milošević, za portal nemazabranjenih.rs je rekla šta misli o tome da li će se Sloba i Kija pomiriti i kako gleda na poslednja dešavanja između Slobe, Kije i Lune Đogani.

– Mislim da šansu koju mi je Kija dala pre nekoliko nedelja nikako nije smeo da prokocka. Čini mi se da Sloba zaista ne zna šta hoće trenutno, ali dok razmišlja, mislim da će izgubiti svaku šansu da se pomiri sa Kristinom. Mislim da treba dati šansu ako je ljubav obostrana i jaka, ali imam utisak da su Kijina osećanja i ljubav prema Slobi sve manja baš iz razloga što osim što je prevario opet razočarao, a činilo se da želi da je vrati. Sloba mi je jako čudan, kao da se boji da kaže šta oseća, da ne bude ispaljen ili osuđivan. Zato čeka da izađe pa da se izjasni. Što se tiče Lune, nikako ne opravdam ni nju ni Slobu za to što su javno učinili. Bude mi žao i nje, nije razmišljala o posledicama, zaljubila se devojka i zamišljala bajku sa Slobom, ali se ispostavilo da nije baš sve tako bajno, a za to je Sloba najviše kriv – rekla je Maja za naš portal i dodala:

– Svako će za sebe izaći. Mislim da će Sloba ipak želeti da nastavi život sa Kijom posle rijalitija. Želim mu svu sreću, poštujem ga kao kolegu, ali Kija je moj favorit za pobedu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x