SKANDAL NA ZADRUGOVIZIJI! Teodori UKRADENA pobeda!

Gotovo da je ostalo neprimetno da je Teodori Džehverović sinoć ukradena pobeda na „Zadrugoviziji“. Ona je najmanje zaslužila da podeli nagradu stručnog žirija sa Slobom Radanovićem, jer se žiriju da li slučajno ili namerno, desio jedan ozbiljan propust, koji je uticao na ishod pobednika po odluci žirija.

Naime, Teodora i Sloba su imali isti broj poena nakon glasanja stručnog žirija.

U toj situaciji odlučivalo je to ko ima više većih poena.

12 poena su dobili po jednom i Sloba i Teodora. Sloba od Damira Handanovića, a Teodora od Zorice Brunclik.

Sledeće je bilo da se odredi ko je dobio više desetki. Tu je i nastao problem. I Teodora i Sloba su dobili po dve desetke. Teodora od Damira i od Zorice Marković, a Sloba od Suzane Perović i od Bebi Dol.

Problem je nastao u tome kada je Ognjen Amidžić pitao članove žirija ko je kome dao desetku, Damir nije rekao da je i on pored Zorice dao Teodori taj broj poena i time je uticao na to ko će biti proglašen za pobednika, a to je zbog ovog propusta bio Sloba.

Da podsetimo, što se tiče ostalih članova žirija, Zorica Brunclik je svoju desetku dala Sari Reljić.

Previous Article
Next Article

One Reply to “SKANDAL NA ZADRUGOVIZIJI! Teodori UKRADENA pobeda!”

  1. Gregor

    Kako ih vise nije sramota, ili su ubedjeni da su gledaoci stvarno veverice?!? Nekome nije odgovaralo da pobedi Teodora ili Sara, ova produkcija sve vise lici na cirkus!!! Mamine cerke, poznanici, dobri prijatelji…a to sto nemaju sta da pokazu, „ubedise“ nas gledaoce da to uopste nije ni vazno!!! Vazno je KO stoji iza KOGA!!!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x