EKSKLUZIVNO! On je sinoć uneo telefon u Zadrugu!

Portal nemazabranjenih.rs ekskluzivno otkriva da je Pinkova zvezda Marko Stolić sinoć uneo mobilni telefon u rijaliti „Zadruga“. Međutim, on je samo svoj aparat mogao da iskoristi za fotografisanje sa Jadrankom Barjaktarović, a potom su iz produkcije reagovali i telefon je iznet iz prostora gde se snima najpopularniji rijaliti kod nas.

Upravo našem portalu, Marko je podelio impresije nakon sinoćne žurke u šouu na „Pinku“.

– Velika mi je čast što sam bio deo najgledanijeg šou programa na Balkanu i što sam doprineo boljoj atmosferi. Po njihovim komentarima moja koleginica Jadranka i ja napravili smo jednu od boljih žurki od početka rijalitija i srce mi je puno zbog toga. Naravno, bilo mi je veoma drago što sam video svoje drugare iz Pinkovih zvezda i rekao im da navijam za njih. Bilo je obostrano s obzirom na to da su se i one oduševile kad su me videle. Žurka je stvarno prošla vrhunski i od samog početka atmosfera je bila na nivou – rekao je Marko za naš portal.

A da li bi izdržao da ostaneš na imanju u Šimanovcima i da se tamo takmičiš?

– Što se tiče mog ostanka tamo, mislim da bih najviše izdržao dva dana. Šalu na stranu, „Zadruga“ je zaista odlična prilika za samopromociju i daje dosta medijskog prostora koji je preko potreban nama, mladim pevačima u usponu. Ipak, iako se divim ljudima koji su se odvažili na takav potez, ne mogu da tvrdim da bih ja uspeo u tome.

Svako ima svoj utisak o romansi Slobe Radanovića i Lune Đogani, a kako su oni tebi sinoć izgledali?

– Što se Lune i Slobe tice mislim da je svaki komentar suvišan jer ih ima i previše i sve je očigledno. Meni lično deluju srećno i zaljubljeno, a da li je stvarno tako videćemo.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x