„Dosta si gadan!“ Marko Janjić otkriva kako su ukućani doživeli njegov lik u seriji „Močvara“!

Marko Janjić je gostovao u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, gde je govorio o svojoj ulozi u trećoj sezoni popularne serije „Močvara“.
„Na prvo čitanje mi je bilo jasno da otprilike znam šta mogu da uradim sa likom Filipa i uz smernice Olegove ispao je taj čovek kakav jeste, hladan oportunista, koji gazi preko svih da bi došao do svog cilja,“ izjavio je Janjić o svojoj ulozi u poslednjoj sezoni serije.
„U startu je bilo dobro napisano. Osećaj za meru je nešto što vremenom i iskustvom stičem. Ne samo uz mene koji sam kreirao Filipa Tatića, nego i odnosi između likova koji ga okružuju pomažu da taj lik bude tako živ.“
Glumac je istakao da mu je igranje negativca predstavljalo izazov:
„Nisam imao prilike da igram negativnog lika i unutar kadra sam morao da se izborim sa samim sobom, jer bih ja neke stvari drugačije uradio. Telo se borilo i organizam. Pravio sam ga da bude što više hladan, ne samo iznutra nego i spolja, da ima što svedenije pokrete. Kretnje i sedenje sam osmislio na jedan specifičan način koji mi je pomogao da dobijem bolji glas, iako mi je bilo jako neprijatno da tako sedim.“
Janjić je dodao da su kreativni faktori sa njegove i strane njegovih kolega doprineli tome da lik Filipa Tatića deluje tako uverljivo i stvarno:
„Gomila kreativnih faktora doprinela je da to zaista izgleda nekako živo i da stvarno možemo da poverujemo da takav lik postoji i da je on tu negde među nama.“
Marko ističe da je dobio mnogo komentara na svoju ulogu u seriji, dok su ljudi iz njegovog okruženja bili iznenađeni njegovom sposobnošću da odigra tako hladnu osobu.
„Najveća pohvala bila je od mojih ukućana koji su mi rekli: ‘Dosta si gadan,’“ rekao je Marko u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Previous Article
Next Article

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...