Željko Vasić otkriva: Svojoj ženi ne puštam sve pesme!

Željko Vasić, gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1, otkriva da svojoj ženi ne pušta sve pesme. Prisjetio se i anegdote kada je radio na albumu Saše Kovačevića, na kojem se pojavila pesma “Ludak”.
“Ona nije znala da sam radio pesmu ‘Ludak’, kao ni mnoge druge pesme s tog prvog albuma. Kada je čula pesmu, prokomentarisala je kako je super ova pesma Saše Kovačevića. Rekao sam joj: ‘Pa znam, radili smo zajedno.’ Pogledala me je i rekla: ‘Pa zašto si mu dao tu pesmu?'” – priča kroz osmeh Vasić i dodaje da mu nije žao pesama koje je uradio, a koje su postale hitovi.
“Mislim da svaka pesma nađe svoje mesto. To je potpuno u redu. Prestao sam da kalkulišem. Lepše mi je otkako sam sve pustio. Suviše je sve komplikovano da bih kalkulisao,” dodaje.
“Vidim da kod mnogih mojih kolega koji gaje organske i poluorganske preglede, čuo sam da se promenio algoritam na Jutjubu i da moraš ozbiljne pare da platiš da bi ti neko video sadržaj,” objašnjava.
Željko ističe da nove pesme nije previše forsirao, osim “Miris kože” i “Poljubi me jednom”, ali dodaje da publika na nastupu i dalje traži hitove poput “Bez milosti”, “Voli me ili ne voli me”, kao i pesmu “Žena kao ti”, koja naredne godine proslavlja 25. rođendan.

Previous Article
Next Article

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...