SRCE JE NA MESTU! Nikolina je održala promociju novog albuma u svom rodnom Sarajevu!

Nikolina Kovač održala je dugo iščekivanu promociju albuma prvijenca nazvanog „Živim za ljubav“ u svom rodnom gradu Sarajevu.Nikolina Kovač održala je dugo iščekivanu promociju albuma prvijenca nazvanog „Živim za ljubav“ u svom rodnom gradu Sarajevu.
U Hotelu „Hills“ Nikolina je upriličila pravu malu bajku za predstavnike medija, saradnike i članove porodice.Album koji je stvaran četiri godine sadrži 12 pjesama i kruna je njene petnaestogodišnje karijere, a većinski autor je Nikolina.„Pomalo je suludo upustiti se u ovu pustolovinu zvanu album. Ja jesam neko ko je mnogo emotivan, ali sam, s druge strane, veoma hrabra kad zacrtam neki cilj, trudim se da stignem do njega. Ovo je put koji sam birala i nikada tu ne bih ništa mijenjala, jer to sam ja, kroz ljubav dišem, kroz ljubav osjećam… Ovo je pustolovina u koju sam hrabro uplovila, ovo je priča, priča raznih emocija koju sam doživjela, koju sam kod drugih prepoznala. Hvala vam na velikoj podršci, hvala što ste danas tu sa mnom i što ćemo se zajedno konektovati na najljepše moguće frekvencije, frekvencije ljubavi. Nadam se da ćemo zajedno živjeti za ljubav i da će ljubav biti primarna stvar u životu. Ovo, stvarno, nije bilo nimalo lako, trebalo je dosta snage i energije i sredstava, nekad je izgledalo nemoguće, ali ja sam uporna i sretna sam što sam uspjela ostvariti svoj cilj“, kazala je Nikolina na promociji koja je osmišljena do najsitnijeg detalja onako kako je ona željela.
Njena najveća podrška je njena porodica. Roditelji, brat, baka i djed bili su uz nju kako bi s njom podijeli sreću, a posebnu pažnju izazvala je njena kćerka Nikoleta, koja je osvojila sve prisutne. Suprug Saša i sin Nikolaj ovog puta iz opravdanih razloga nisu bili na promociji.
Ovo je bila promocija isključivo za medije i saradnike, prvenstveno prezentacija albuma, a kada on zaživi na pravi način, Nikolina je obećala zabavu s kolegama.

Foto: Amar Granilo

Previous Article
Next Article

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...