Rada Sarić ima idealnog muža: Pogledajte šta je uradio za nju VIDEO

Rada Sarić ostavila je veliki pečat takmičeći se svojevremeno u “Zvezdama Granda”, a posle udaje i rođenja dece povukla se sa scene, na koju se nedavno vratila, i to na velika vrata.

Naime, lepa pevačica snimila je pesmu „Svetlo“, a u spotu se pojavila u venčanici, i to sa svojim suprugom Milanom Čolovićem, koji je pristao da sa svojom izabranicom snimi romantične kadrove koji govore o njihovoj ljubavi, što je oduševilo fanove.

„Ne sećam se kad je neko otpevao ovako emotivnu pesmu“, „Predivna balada“, „Divna pesma, divan spot, divna poruka za ljue – da svako nađe svoje svetlo za kojim traga“, „Najlepša a najprirodnija Zvezda Granda“, „Bravo Čolovići“, „Svaka čast, konačno pesma priča, a ne mantra od dve tupe rečenice od kojih mozak zaboli“, „Bravo Rado, prelepa pesma i vas dvoje“, samo su neki od brojnih pohvalnih komentara ispod spota na Jutjubu.

Zanimljivo je da je Rada pesmu snimila u produkciji „AS STUDIOTON“ svog venčanog kuma Aleksandra Sofronijevića, koji je i autor aranžmana za ovu bajkovitu numeru, a kako ona zvuči i kako supružnici u spotu izgledaju kao mladenci, možete čuti i videti u klipu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...