Haos: Nadice, vrati Ceci pesmu! Reagovala je i Ceca!

Deset godina karijere, tri godine priprema i mnogo truda, energije, kreativnosti i novca rezultirali su prvim albumom Nadice Ademov, koji je nedavno doživeo svoje premijerno objavljivanje. I dok većina publike hvali pesme mlade pevačice, senku na njenu sreću ovih dana bacile su optužbe za – plagijat, i to ni manje ni više, nego najveće zvezde na ovim prostorima Cece Ražnatović.

Foto: nemazabranjenih.rs

Na društvenim mrežama počeo je da se deli miks u kome su jedna pored druge, puštene nova pesma Ademove „Sve što radiš sebi radiš“ i legendarni hit Ražnatovićeve iz vremena dok se još prezivala Veličković „Lepotan“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Ademov (@ademov_nadica)

Odmah po objavljivanju, publika se podelila, pa su tako neki tvrdili da pesme samo liče jedna na drugu, ali da o plagiranju nema ni reči, dok su drugi prozivali nekadašnju finalistkinju „Zvezda Granda“. „Kažu da je uložila pola miliona u album. Za te pare mogla je da snimi i nešto novo“, „Nadice, vrati Ceci pesmu“, „Jel ćemo ovde opet imati aferu krađe pesama? Dokle, pitam. Malo nam je bilo „Provereno“?“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod miksa pesama. Ove komentare potpirila je i činjenica da je poput pesme „Provereno“ autor „Sve što radiš sebi radiš“ čuveni autor Dragan Brajović Braja, koji se povodom ovog slučaja još nije oglasio.

Foto: Miomir Milić

I mada su neki priželjkivali da će ovo otvoriti novi estradni sukob do toga nije došlo. Za razliku od slučaja Milice Pavlović i Ane Nikolić, kolegijalnost je prevladala kod folk dive i mlade zvezde pa je tako Nadica odmah podelila snimak na svojim društvenim mrežama uz komentar „Malo miksujemo“ i tagovala Cecu dodavši „Među nama nema sujete“. Na njen odgovor se nije moralo dugo čekati, jer je vrlo brzo poslala srce Nadici, pokazavši tako da podržava mladu koleginicu.

Da li će ovo biti kraj polemike, teško je zaključiti pošto su brojni oni koji i dalje komentarišu čitav slučaj. Ali, ono što je sigurno je da se, slične pesme bile ili ne, Ceca i Nadica očigledno vode onom čuvenom Breginom „Bolje da liči na nešto, nego da ne liči ni na šta“.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x