Katarina poručila Milici: Ni ona mene javno nije podržala! Nije mi ni poruku poslala! VIDEO

Proteklih nedelja veliku pažnju je privukao sukob Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme „Provereno“. Zbog toga što u tom sukobu Pavlovićeva nije imala podršku nekih svojih koleginica, ona je odlučila da te iste koleginice otprati na „Instagramu“. Među tim koleginicama je Katarina Živković, koja je otkrila kako ona gleda na Miličin potez.


– Mene zanima šta je ona očekivala s ozbirom da se sama nije oglašavala do Amidže. Nije se branila, zašto bi je neko drugi branio dok ona mudro ćuti. Tako da ne znam zašto je otpratila mene, otpratila je Andreanu Čekić, otpratla je Radu Manojlović, Milicu Todorović i neke moje koleginice. Jer znate kako ide ona narodna poslovica: „Ne brani se kuća kada se zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja ili granice.“ – rekla je Katarina Živković.


Kaća je dodala i da ni Milica nije stala u njenu odbranu kada su nju napadali.
– Kada sam ja imala problem sa jednom budalom koja je vređala ne samo mene, već našu profesiju, mene ona nije javno podržala. Štaviše nije mi ni poruku pustila u inboks. Ako očekujete podršku vaših kolega, onda i vi morate biti nečija podrška – dodala je Kaća.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x