Barbara Bobak otkrila koju pesmu želi za prvi ples na svadbi!

– S obzirom na to da radim kao mikromarket hahaha, i da su mi narodnjaci sastavni deo posla već pet godina, ja preteženo privatno slušam neke druge žanrove. Ali kada se pije, naravno, narodnjaci su glavna stvar – rekla je za nemazabranjenih.rs popularna pevačica Barbara Bobak na početku razgovora tokom kog je za našu rubriku MOJIH TOP 5 otkrila kojih pet pesama su joj omiljene.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Savage Garden – To The Moon And The Back

– Moja zauvek najomiljenija pesma, volim je od malena i budi mi divnu emociju, i uvek sam govorila da će ta pesma da mi bude prvi ples na svadbi ili se ne udajem.

JONY – Love your voice

– Ruski rep i rnb su nešto što sam otkrila pre nekoliko godina i naprosto me opčinilo. Ova pesma mi je toliko seksi, opuštajuća, predivna naprosto.

Elitni odredi – Beograd

– Nikada neću zaboraviti, ja 7. razred, izlazi ova pesma, bila mi je na repeat doslovno od kad se probudim dok ne legnem u krevet punih šest meseci, ne šalim se! I dan-danas kad je čujem upadnem u neki trans, mislim da mi nikad neće dosaditi.

Inna – Deja Vu

– Po mom mišljenju zlatna era muzike je u periodu od 2000. do 2011-2012. Inna je obeležila tu eru i sećam se koliko sam tužna bila što ne mogu na njen koncert u Beogradu jer sam bila jako mala. Ova pesma mi budi nostalgiju za letom, detinjstvom i nekim bezbrižnijim životom, volim te Inna ribetino!

Sinan Sakic – Nije sreća u bajkama

– Moja plejlista je kao buvljak, sve mozžte naći, opšte je poznato da sam ja neko ko voli i da izađe i da popije i da ostavi bakšiš kolegama, a ovo je jedna od pesama koju naručim kad me baš stigne alkohol da se tako izrazim i uvek plačem kad je čujem.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x