Milica: Do sada sam bila imuna na prozivke deteta koje svakog dana ima drugu priču…

Milica Dabović nije bila zadovoljna što je Nađa Erić pominje u izjavama koje daje novinarima. Među tim izjavama je i intervju koji je objavio magazin „Story“. Zbog toga je bivša košarkašica reagovala na „Instagramu“.

– Zaista sam do sada bila imuna na sve prozivke deteta od 22 godine koje svakoga dana ima drugu priču i izlive emocija, ali kada se granice pređu onda moram da reagujem… – navela je Milica u komentaru i potom dodala:

– Više mi ništa nije jasno: Jel to ona devojčica koja mi je spavala na ramenu, ona devojčica koju sam bodrila od prvog dana, ona kojoj sam govorila ako zaje*eš stvar, reci zaje*ala sam i tačka ne traži glupe izgovore. Jel to ona devojčica koja je rekla izvini, loše sam te procenila – rekla si za mene da se foliram i da neću da igram i da je moja povreda lažna? Jel to Nađa koja je od sebe sama pravila žrtvu, a žarko želela da ne bude žrtva? Jel to ona devojka kojoj sam rekla: Svaka ti čast jer ja ne bih uspela u 5 duela da pobedim? Jel to Nađa kojoj sam rekla bez obzira na sve gluposti ovoga sveta, zaslužuješ da budeš tu gde jesi i BRAVO! Jel to Nađa zbog koje sam skočila na poslednjem plemenskom jer na kraju dana niko ne zaslužuje da izađe bez prijatelja! NEGO JE VAŽNO OPROSTITI!!! Jel to Nađa kojoj sam samo želela dobro i koja je i u sukobu samnom profitirala, jer najakše je nakačiti se na mene. Sve ovo i nekako, već smo čuli, već smo preživeli, ali stvarno ne mogu da slušam izjave da sam bila nasilna i agresivna. Zbog jednog ćuti i hrani džukelu da te ujede? Sa druge strane ta ista Nađa je Nigoru rekla da ućuti koji joj može biti otac, za mene da joj sečem krila i da foliram povredu i na kraju da treba da posetim psihijatra?  Nađa je promenila toliko mišljenja i dala toliko različitih izjava i sve to opet pripisaću njenim godinama i neiskustvu i dalje neću reći ružnu reč samo ću vas zamoliti da me izuzmete iz ovakvih priča. Ja vrlo dobro znam šta je NASILJE I AGRESIJA i zaista ne želim da mi se lepe takvi epiteti.

U nastavku je Milica iznela svoje zapažanje da se Nađa na jedan način ponaša kada je u njenom društvu, a potpuno drugačije kada daje izjave.

– Gostujemo u emisiji zajedno Nađa i ja, ona osmeh od uva do uva, normalna priča, normalna komunikacija. To je znači onaj deo njene ličnosti kada smo uživo. Onda koju god novinu da otvorim ili pročitam online potpuno druge reči, ne vadi me devojka iz usta, to je ta druga osoba?! O čemu se ovde radi? Da li Nađa može da postoji bez Milice? Možda zajedno da odemo kod psihijatra. HVALA SVIMA! – poručila je bivša košarkašica.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x