Pogledajte šta sve Maša radi posle rijalitija! VIDEO

Proteklih nekoliko meseci gledaoci su imali prilike da vide koliko je Maša Kuprešanin izdržljiva i kako se suočava sa surovim preprekama u rijalitiju „Survivor“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maša Kuprešanin (@masakupresanin)

I Novosađani su ovog vikenda imali prilike da s uvere u kakvoj je formi zvezda pomenutog rijalitija. Naime, Maša se našla u ulozi demonstratora trke u skopu takmičenja „OCR Invictus Challenge“, koje se održalo na Štrandu u Novom Sadu.

Maša je imala zadatak da pokaže takmičarima šta sve treba da prođu kako bi došli do cilja ove trke. I ona je to uradila na maestralan način i sigurno je zabrinula mnoge takmičare da li će moći da ponovo ono što je ona sve uradila.

Nakon demonstracije, Maša je bodrila svoju sestru i drugarice koje su se takmičile, a nije izostalo ni fotografisanje sa fanovima koji su zvezdu „Survivor“-a svake večeri gledali dok je emitovan šou koji je snimljen u Dominikanskoj Republici.

Novosađani su ponosni na Mašu i kako se ona predstavila u rijalitiju i zbog toga je od svojih sugarađana i na Štrandu dobijala ogromnu podršku prisutnih.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x