Izazivala je oprečne stavove! Sumeja otkrila da je li razočarana nakon svega!

Sumeja Šejto je skoro stigla do same završnice „Survivor“-a. Njeni stavovi i neke odluke su izazivale brojne reakcije gledalaca na društvenim mrežama. Ova zvezda nedavno završene sezone pomenutog rijalitija je otkrila utiske nakon velikog finala.

–  Uhh svemu dođe kraj pa i ovoj sezoni Survivora, jedno dobro i poučno životno iskustvo je sve ovo i Bogu hvala što sam dobila priliku da budem deo ove pričee. Survivor je test za sve nas kako fizički tako i psihički, a i naučiš mnogo o sebi, o ljudima i o prezivljavanju. Upravo ovako kao na slici sam se tamo provodila, uvek osmeh pa šta god bilo. 😁 – navela je Sumeja u objavi na „Instagramu“ i potom dodala:

– Ekipa plavih i crvenih je sigurno neponovljiva i hvala vam što sam imala priliku prvo upoznati vas, a onda od svakog nešto naučiti, hvala za poraze, hvala za pobede, hvala za osmehe i zagrljaje. 💙❤ Na kraju svega uvek budite nasmejani, budite svoji, budite iskreni, borbeni i nema prostora za odustajanje, i hvala vam za podršku ljudiiii❤, a naravno vama najviše dečiceee 😍

Sumeja je potom i na svom profilu čestitala pobednicima Neveni Blanuši i Stefanu Nevistiću.

– Jedini preživeliiiii @newena18 i @stefanevke vama još jednom čestitam jer vi ste to i zaslužiliiii 💪💙 Za krajjj ĆAOOOOO LJUDIIIIIIIIIII ☝️ – poručila je Sumeja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sumejja Šejto (@sumejja.s)

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x