NE MORA VIŠE DA ĆUTI: Vladimir se oglasio nakon izlaska iz rijalitija!

Vladimir Govedarica se neće boriti za pobedu u aktuelnoj sezoni rijalitija „Survivor“. Mesto u finalu su obezbedili Goran Špaleta i Nevena Blanuša iz plavog tima, i Milica Dabović i Stefan Nevistić iz crvenog tima.

Vladimir je bukvalno promenio lični opis za period proveden u rijalitiju, a nakon svega on konačno ima mobilni telefon u rukama i konačno može da se obrati svojim pratiocima na društvenim mrežama.

– Zdravo svima, dobri ljudi. Došlo je vreme da vam pišem, neizdrž raste već tri nedelje . Ali da znate da sam pratio vašu aktivnost i jedva čekao da prekršim pravilo poslednji dan. 😁 Moj #panešto prelazi na sledeći nivo. 👌 Ono što je falilo mom doživljaju Survivora ste definitivno vi. Sad sam u fazonu da ste sve vreme bili tamo sa mnom. 😎 Baš ste carevi neumorni svi. JEDNE VAS JE MAJKA RODILA! 😁 Biće strava da čujem vaša mišljena i pitanja, pa da vidimo od čega smo napravljeni. Malo smo se igrali, malo smo bili ozbiljni, ali je na kraju bilo korektno sa svih strana. I volim što je tako.Večeras je kraj emitovanja i što bi rekli neki tviteraši – „srećno svima koji slave“. Zapravo mi pišite koliko je stara ova fora, sad nešto razmišljam. Hajde da što više nas iz ovoga ponese samo najlepše stvari, jer toga ćemo se sećati sa osmehom dok budemo matorili. A baš je važno da se smejemo. Da bude zabavno i da su nam srca puna i da nam je um širok. I akcenat na ovo poslednje. Otvori um, napuni srce. Tamo je stomak prazan, ali glava na mestu. Pobegne i ona nekad, ali gas da je stigneš dok ne odmakne – poručio je Vladimir i za kraj dodao:

– Bolje vas našao, ostanite mi dobri, a u kontaktu smo već. V

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x