Nakon osuda Lidija i Fatmir dobili i veliku podršku! VIDEO

Atraktivna hrvatska pevačica Lidija Bačić Lille i popularni mladi pevač Fatmir Sulejmani snimill su duet pod nazivom „Sjaj“. Oni su ovu pesmu izveli na javnom mestu, u Sarajevu. Ipak, ovo snimanje je izazvalo i neke negativne reakcije. Tačnije, Lidiji su neki zamerili zbog provokativnog stajlinga na snimanju ispred Katedrale u Sarajevu, a ti isti hejteri su napali i Fatmira zbog toga što je dozvolio da se snima sa koleginicom koja je tako bila obučena.

Međutim, u međuvremenu je reagovala i druga strana. Sve je više onih komentora koji su stali u odbranu dvoje mladih i atraktivnih pevača, a hejterima poručuju da ne kvare utisak o Sarajevu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fatmir Sulejmani // OFFICIAL (@sulejmani_official)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Fatmiru je podršku pružila koleginica iz Bosne i Hercegovine Slađana Mandić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slađana Mandić (@mrssladjanamandic)

– Podrška od srca mojim kolegama i svim kolegama koji su prošli, prolaze, ili će proći kroz agoniju javnog linča! Samo napred Fatmire! – poručila je Slađana javno na svom profilu na „Instagramu“.

Ipak, jedan drugi komentar je možda bio suroviji i govori o realnosti u kojoj živimo i šta se osuđuje, a šta s druge strane ne primećuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BAŠ 👑 SLAĐA (@bas_sladja)

– Prestanite da prljate obraz umetnicima samo zato jer ne znate šta ćete sa svojim dosadnim životima. Ispred te iste katedrale se narkomani pucaju u po bela dana raznim narkoticima, puše travu itd. Tako da zaobiđete se teme o kulturi, poštovanju i šta treba, a šta ne ispred takvih objekata. Pesma je fenomenalna, Fatmir Sulejmani hodajuća bomba i muškarac za poželeti i po izgledu i po vaspitanju, a Lidija Bačić kao lutka, i žena ima noge Bože. Tako da vozdra kritičarima – poručila je pevačica Baš Slađa.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x