Indi sa svadbe u Zadruzi zapucala na splav, a onda je nastao opšti potop! VIDEO

Pevačica Indira Indi Aradinović ponovo je napravila opštu pometnju u Beogradu. Naime, pevačica se ponovo vratila na teren, ali duplo jača. Nakon uspeha koji je doživela sa pesmom „Mafijaš“ koju je nedavno objavila, ona je rešila da zada domaći zadatak našoj estradi i vrati se nastupima. Iako je ranije odbijala pozive da peva u srpskoj prestoni, sada to ne može da izbegne jer je traženija nego ikad. Ne samo zbog glasa, izgleda i stasa, već i zbog ludačke atmosfere koju napravi odmah u startu. Dokaz je njen nastup na splavu „Uzbuna“ gde je već na početku napravila haos. Indi je svirku otvorila pesmom njene rođene sestre Edite Aradinović koju je prvo put zapevala u životu, da bu zatim nastavila da ređa numere svojih kolega, ali i svoje neprevaziđene hitove „Bato bre“, „Noć, noć“, „Relativno“, „Bela haljina“, „Privezak“ i druge.

Foto: Slobodan Janjatov

S druge strane, i stajling nije omašila koji je bio čista desetka. Iako za splav bila svedenije obučena, jedan detalj je ipak malo otkrila – grudi. Još kad je zaigrala i zamešala kukovima u svom prepoznatljivom ritmu, nastao je potop. Ali ne potop splava nego alkoholni potop jer su gosti samo pili, nazdravljali i veselili se.
Oni koji nisu imali priliku da dođu na njen nastup, gledali su je nedavno kada je bila specijalni gost na svadbi u Zadruzi gde je oduševila milionski auditorijum.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x