Izbačeni Vladimir: Mislim da nije baš tako kako Maša priča!

Na plemenskom savetu Maša je rekla voditelju Bokiju Periću kako smatra da su crveni iskreni jedni prema drugima, iako je ona očekivala drugačije.

– Može se reći da jesmo, u poređenju sa tim šta sam ja očekivala da grupa od ovoliko različitih pojedinaca bude. Ne bih rekla da je to iskrenost, ali neko biranje da se neke stvari ne izgovore, tu može da se razlikuje. Mislim da ne kažu svi ljudi ono što misle, ali to je za očekivati u ovakvoj igri – rekla je Maša.

Maša i Nađa su se osećale kao najslabije karike ovoga puta, a Maša je voditelju Bokiju Periću rekla i kako nije čudno da ona bude izglasana, ali da to nema veze sa iskrenošću.

– Ja smatram da uvek kažem ono što osećam. Ako budem nominovana, to nije nešto što nije bilo za ne očekivati, ali mislim da to nema veze sa iskrenošću – govorila je Maša.

Ipak, Mašine kockice srušio je Vladimir koji je sada član velikog veća jer je ispao poslednji. On je istakao kako su mu se oči otvorile nakon što se udaljio od crvenih.

– Moram priznati da sam i ja mislio isto, dok sam bio sa one tamo strane, ali sam došao ovde u sredinu i moram priznati da neke stvari ukazuju da to nije slučaj. Prosto kada sam se pridružio ovoj petorci podelili smo neka mišljenja i imam bilo koji jak utisak da njima ne verujem na bilo kojoj situaciji jer smo u neutralnoj situaciji. Mislim da baš nije tako kao što Maša priča, ali svi smo drugačiji. Ja sam srećan što sam se pridružio ovoj petorci – rekao je Vladimir.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x