Plavi ponovo pobedili! Dobili pravo da povedu nekog iz crvenog plemena, oni odabrali Nađu!

Crveni su i ovoga puta izgubili u igrici od plavih, što im je jako teško palo. Neki su se uhvatili za glavu, kao Nađa, a neki su bili besni kao Milica Dabović i Stefan jer su izgubili sa samo jedan razlike, odnosno 8 prema 7.


Za to vreme plavi su slavili i pevali u bazenu svoju himnu: „Večeras je naša pesma, večeras je naše veče“.

– Nije prvi put, ali verujem da je ovo najteži. Treće mesto zauzimaju kokice, drugo domine, a ovo je prvo. Preteško je reći da sam razočarao svoj tim, nisam. Na 7 prema 7, kada se odlučivalo, kada je bilo najpotrebnije, nije htelo. Veoma mi je teško palo – govorio je Stefan.


– Nikako nas neće nagrade. Stefi i ja smo toliko poleteli do kraja i bila sam toliko ponosna i na Stefana i na sebe, ali kao što znate, nama uvek jedan taj do kraja fali – rekla je Milica.

Plavima nakon ovoga se obratio voditelj Boki Perić koji im je rekao da postoji mogućnsot da povedu jednog člana crvenih sa njima, a oni su se dogovorili da to bude Nađa.

– Hoću samo da kažem hvala, petoro može da stane u kola, za šestog mesta nema. To nije opcija, ali neizmerno vam hvala – rekla je Nađa.


– Plavi, hvala, ali izgleda da je crvenima zajendištvo bitnije – rekao je voditelj Boki Perić nakon što je Nađa odbila odlazak sa njima.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x