Sve mu se prosulo… Vladimir napustio Survivor!

Stefan i Vladimir su nominovani ove nedelje iz plemena crvenih, a došlo je vreme i da neko od njih napusti Survivor i preseli se u veliko veće.

Stefan je pred igricu rekao kako je danas razmišljao da je ovo možda njegov poslednji dan u takmičenju, dok je Vladimir kazao voditelju Bokiju Periću da su se stvari promenile u poslednjih deset dana.


Njih dvojica, inače dva mnogo dobra druga, su u igrici za eliminaciju morali da što duže drže i balansiraju bure sa vodom koje im je visilo iznad glave.

Igra je trajla dugo, ali su u jednom momentu Vladimiru počele da se tresu i ruke i noge, a onda je pokrenuo mehanizam i prosuo vodu. To znači da je Stefan pobedio, a Vladimir ispao.


– Mogao sam još duže, mislio sam da će biti teže. Lepo sam se namestio – rekao je Stefan.

– Da mi je neko rekao: „Okej, moraš večeras da izađeš, s kim bi želeo“, to bi svakako bio Stefan. Ja sam sebe video kao pobednika Survivora, meni je to palo i pre nego što sam došao – rekao je Vladimir.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Sve mu se prosulo… Vladimir napustio Survivor!”

  1. Saška

    Ispao je najbolji od najboljih. Velika šteta. Vlada je bio moj favorit. Jednog je Vlajka rodila majka…. Ipak je on moralni pobednik. Bravo majstore. Dostojanstveno si predstavio sebe i Srbiju. Svaka ti čast. Neka se zamisle ovi što su te nominovani. Slabiji su od tebe. Ti si najjača karika.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x