Teni mama prenela lepe vesti! Niku iznenadila sestra ovog učesnika: Pa, mi se znamo!

Posle pobede plavi su se okupili ispod SBB kućice odale su jeli i pozivali svoje najdraže, odnosno porodicu i prijatelje. Prva je telefon u ruke uzela Nika koja je pričala sa mamom koja joj je rekla da se svi sa njom šale što je rekla da ona ne kuva.

– Dobro, moja mama kuva! – rekla je Nika.

Niki je mama rekla da je svi obožavaju i da joj ne sme reći koliko je popularna. Želela je da čuje i kakvo je stanje sa njenim zdravljem.

– Ej, niko od nas se ne razboljeva. Zdravlje nikad bolje, a spavamo po kiši – govorila je Nika i poručila mami kako će odmah početi da jede slatkiše kad se vrati u Zagreb.


Sledeći je poziv sa porodicom obavio Tomislav. On je od sestre želeo da čuje šta ima kod kuće, kao i da li su svi živi i zdravi.

– Svi su dobro, svi su živi i zdravi, svi te gledaju. Svaku epozodu te gledamo, svi uživaju i jedva čekamo da se vratiš – rekla mu je ona.

Plavi su zatim ustaoli i okupili se oko Tomislava kako bi pozdravili njegovu sestru, a onda je Nika shvatila da poznaje njegovu sestru.

– A Lucija… Pa, mi se znamo! Ej, čuvam ti brata, dobar je – vikala je Nika.


Tena je posle burnog plemenskog saveta od svojih najdražih čula da su svi ponosni na nju.

– Ponosni smo na tebe! Ljudi nas zaustavljaju na cesti, pratimo te stalno, bake i dede gledaju reprize, sve znaju i kako se ko zove, navijaju za tebe, tvoj tim – rekla joj je mama, a onda joj pokazala i sestru koju su plavi pozdravili.

Tena je imala priliku i da vidi svog mačka Garfilda kom se mnogo obradovala. Teni je mama rekla i kako joj se deda vratio iz bolnice, kao i da se desilo mnogo dobrih stvari.


Sledeći se sa devojkom Petrom čuo Goran koji joj se odmah požalio na svoj fizički izgled. Ona mu je poručila da je sve u najboljem redu, a imao je priliku da vidi i mamu i tatu.

Za kraj razgovor sa porodicom obavila je i Nevena koja je konačno imala priliku da vidi svoje nećahinje. Već u prvim minutima poziva ona se rasplakala, ali i devojčice.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x