SUZE ZA KRAJ! Sumi razočarana, izbačena uoči finala!

Pred duel sa Nikom, voditelj Boki Perić je rekao Sumeji da izgleda kao da je ljuta na Tenu što je glasala za nju. Ipak, Sumeja je negirala, ali rekla kako bi ona glasala 50 prema 50 i tako bi sve tri devojke završile u duelu.

– Svako od nas donosi odluke onako kako misli da treba. Naš odnos je kao prelepa lubenica koju kupite, a unutra svašta možete da očekujete – rekla je Sumeja.

– A kada je ona počela da se kvari? – pitao je voditelj Boki Perić.

– Od trenutka kada je svako imao jedan cilj, a to je da dođe do finala i pobedi u Survivoru. Do tada ste imali ispunjavanje želja – govorila je Sumeja.

Nika i Sumeja su ove nedelje završile u duelu, posle teške odluke plavog tima. Usledila je igrica za eliminaciju tokom koje su morale da balansiraju pločice.

Kako je vreme prolazilo, igrica je postajala sve teža, da bi na kraju sve pločice popadale vidno besnoj Sumeji.

Sumeja je zatim otišla iza sutba i počela da plače.

– Šta da radim? – obratila se Nika plavima, pa otišla kod Sumeje.

– Nemoj sebi ovo dopuštati, ti si pobednica već za sebe – rekla je Nika Sumeji.

U suzama je završila i Tena na koju je Sumeja pred igricu bila besna jer ju je nominovala i tako prelomila da se ona nađe u duelu.

– Ne osećam se baš onako kako bih trebala, imam osećaj krivice. Čudan je osećaj, rekla sam od početka da mi je Sumi jedan od favorita, rano je završila svoj put u Survivoru – rekla je Nika posle igrice voditelju Bokiju Periću.

Nika i Sumeja su se zagrlile na rastanku, a onda je Sumeja izjavila kako je razočarana što nije ušla u finale.

– Da sam ga zamišljala ovako, ne bih se ni borila, jer bih znala da ću izgubiti. Ovako sam dala sto posto sebe. Izgubila sam mogućnost da dođem do finala, što je bio moj primarni cilj – odgovorila je Sumeja.
Za kraj voditelj Boki Perić je rekao plavima kako imaju priliku da se pozdrave sa Sumejom. I dok su svi potrčali, na klupi je ostala da sedi Tena.
Iako se činilo da se njih dve posle svega neće pozdraviti, do toga je ipak došlo na kraju.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x