Pogledajte kako su Luna i Marko proslavili godišnjicu braka! VIDEO

Mnoge važne trenutke u svom životu popularni bračni par Luna Đogani i Marko Miljković su delili i svojim fanovima. Od svoje podrške oni nisu sakrili ni kako su obeležili godišnjicu braka.

Luna Đogani
Foto: nemazabranjenih.rs

Naime, na „YouTube“ kanalu Lune i Marka „Sikter tube“ je objavljen novi video, koji je izazvao brojne pozitivne reakcije njihovih zajedničkih fanova.

Inače, jedan od najgledanijih klipova na pomenutom kanalu je upravo onaj od pre godinu dana kada su se Luna i Marko venčali.

Podsetimo se i kako je izgledalo njihova svadba!

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Pogledajte kako su Luna i Marko proslavili godišnjicu braka! VIDEO”

  1. Kiki

    Oboje poziraju za javnost a slika govori hiljadu reci Nema hemije nema bliskosti ne sijaju lica Duze vreme na slikama nema spontanih dodira Slikaju se kao cimeri a i cimeri imaju vecu bliskost i emocije Svako na svoju stranu Ona sa njenom dadiljom glavnom za sve Anabelom on po bastama kafica sa picencem sa drugarima i drugaricama Priznali sami u klipu da se svadjaju i u svadjama ne pricaju Izgleda da nemaju toleranciju postovanje i razumevanje Brak im je kao i veza sto je bila u Zadruzi Steta jedino za ono jadno. dete jer ce i ono isto proci rastrzano izmedju njih ko i Luna izmedju ludih roditelja

  2. Анонимни

    Boze sacuvaj kolko su ovi ljudi zlobni i pokvareni kad se grle i ljube onda se foliraju kad se ne grle opet foliraju a l m se mnogo zbogtoga se potrese haaa e jadni vi kolko se vi brinete fujjjj

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x