Nađa: Kada dođem do tog stepena da se takmičim, ja odem! Nevena: Ja sam uvek morala da budem prva!

U razgovoru sa Nikom i Nevenom, Nađa je rekla da je uvek trenirala razne sportove, ali da se uvek plašila takmičenja. Rekla je i da je tokom školovanja odbijala glavne uloge zbog treme.

– Kada dođem do tog stepena da se takmičim, ja odem, kao nije to za mene, jer sam imala strašnu tremu. Čak i predstave u školi, daju mi glavnu ulogu, ja se zamrznem – govorila je Nađa.

Nika je rekla Neveni kako je uvek drugačije doživaljvala poraz i pobedu, a onda je ova učesnica priznala da je uvek u životu morala da bude prva.

– Ja sam uvek morala da budem prva, tako sam i sa bratom šta god sam radila morala da budem prva. Kada sam došla, par igara mi nije išlo, i onda shatiš da te ne gledaju po bodovanju – izjavila je Nevena.
Ona je kazala i kako je bila iznenađena činjenicom da Milica Dabović neće da je više bira kao protivnika, ali je nakon toga shvatila mnoge stvari.

– Iznenadila me Milica kada se otvorila i što je prestala da me bira. I tek sada sam shvatila da sam ja navredniji član u plemenu – dodala je Nevena.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x