Milica o Nađi: Nemojte da pravite žrtveno jagnje od nekoga ko nije!

Nađa i Stevan su se osamili na ostrvu i pričali o Milici Dabović. Stevan je dobar sa Milicom, a njeno drugarstvo sa Nađom je puklo nakon što ju je Nađa nominovala.

Problemi su, što je Nađa rekla, krenuli još davnih dana. Sve je počeleo kada je Milici rekla u startu da treba da odustane od duela sa Kristianom.

– Prišla sam Milici i pitala je: „Mico, mislim da ću ja sutra biti nominovana, kaži mi svoj stav o duelu, da li da se borim ili ne“. Ako ste ne nominovali, nema potrebe da se vraćam. Ona me je podržala, rekla je: „Mislim da se i ja ne bih borila“. Tu se završilo, krenuli smo da pričamo o tome kako ćemo kada se vratimo kući. To je bio prvi duel sa Kristianom, nisam ni znala da će on da ostane. Sve u svemu, ja sam prihvatila da uradim to što mi je ona rekla. Osećam baš odbojan stav od strane nje – rekla je Nađa.

– Misliš da ona može da utiče na mene? Na mene ni najmanje – govorio je Stevan.

– Znamo da je ona najglasnija u plemenu. Meni je bitno da sam ja dobra sa vama – dodala je Nađa.

– Ti svojim ponašanjem možeš da pokažeš zahvalnost. Koliko ona nije svesna i ti treba da budeš svensta šta tvoje ponašanje znači – dodao je Stevan.
Tokom razgovora sa reporterima Survivora Milica Dabović je rekla kako u odnosu sa Nađom ne može da joj ide uz dlaku, odnosno da se ponaša drugačije.

– Negatvine energije nema! Ne mogu ja da pristupam onako kako ja nisam: „E znaš Nađice, mogla si možda i da pobediš“. Nemojte da pravite žrtveno jagnje od nekoga ko nije. Ona je mlada, ali može da napravi tele i od mene i budalu – rekla je Milica.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x