Sumi: Milica i ja smo dosta slične!

Plemena su razgovarala pred novi plemenski savet plavih, a tom prilikom Nika je izjavila kako su crveni pogrešno shvatili Sumeju kada je rekla da će glasati samo za žene.
– Mislim da ste pogrešno shvatili Sumi – rekla je Nika.

Sumeja se pravdala rečima kako ona nije igrač iz senke, niti da oko sebe okuplja samo žene, a onda je otkrila i šta je rekla devojkama iz svog plemena. Ova učesnica je rekla i kako smatra da su Milica Dabović i ona dosta slične, iako se juče žalila što je Milica stalno bira u igricama.

– Ja sam to rekla u trenutku, pa su počela pitanja za mene kao da sam igrač iz senke, kako ja okupljam samo žene. Onda sam ja rekla curama da su one drugačije. Nije me niko razočarao, niti mi je promenio mišljenje. I dalje su to dobri ljudi za koje sam smatrala da su dobri. Mogu samo reći da smo Milica i ja dosta slične, i po karakteru i po razmišljanju, zato smo se možda i najbolje skapirale na prvu – rekla je Sumeja.



Inače, večeras se održava i novi plemenski savet na kom će plavi glasati za nekog iz svog plemena. Ovoga puta oni mogu glasti i za žene, ali i za muškarce.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x