RAT U CRVENOM PLEMENU! Mina: Besmisleno je glasati za Milicu, nizak udarac! Milica: Nađa ispada žrtva! Nađa: Milica laže!

Nađa je juče na plemenskom savetu glasala za Milicu Dabović, a to je prvi glas koji je bivša košarkašica dobila u Survivoru.

O ovoj temi pričalo se i pred igricu za plemenski imunitet, a Mina koja je ranije bila dobra sa Nađom, govori kako je to besmisleno, ali i da je nizak udarac glasati za Milicu.


– Meni je glasanje za Milicu besmisleno i bespotrebno, malo je nizak udarac – rekla je Mina.

Milica je voditelju Bokiju Periću rekla i kako je danas porazgovarala sa Nađom, ali i da ova najmlađa učesnica ispada žrtva.

– Ne znam tačno da li se vodila emocijom ili racijom, ali mi je i jedno i drugo suludo. Važno mi je sada šta je Mina rekla i šta misle pojedinci. Žao mi je što Nađa ima takve rekacije, što ispada žrtva. Osećala sam da verujem više u nju, nego ona u sebe. Ja ne mogu da idem izokola. Nekako osećam da sve odgovore ne može da kaže kakvi jesu, da se postavi na način kad je god pitate neka pitanja, Nađa nije rekla: „Ja sam odlučila da se takmičim, ja sama sebi stvaram pritisak“ – rekla je Milica.

Voditelj Boki Perić je zatim pitao i Nađu za komentar povodom izlaganja Milice Dabović. Ona govori kako samtra da Milica uvek čuje ono što želi, da neće reći da laže, ali i da uvek preokrene celu priču o svoju korist.

– Šta god da kažem, mislim da će izvući iz toga ono što najviše želi da čuje. To je najveći problem bio. Konačno sam imala svoj stav, to se nije završilo kako treba i ovo što je sada pričala čula sam dezinformacije, a neću reći da laže. Čuje ono što hoće i preokrene, ne samo moje reči, nego i celu priču u svoju korist – govorila je Nađa.


Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x