SESTRE NISU U DOBRIM ODNOSIMA? Ovako su Indi i Edita sve razotkrile! VIDEO

Pevačica Indira Indi Aradinović nakon duže pauze ponovo je zapevala u Beogradu. Naime, folkerka je sinoć održala nastup u prestoničkoj kafani „Ona moja“, koji je otvorila novom pesmom „Mafijaš“. Doduše, ona je na samom početku izvela neočekivani performans, kada joj je jedan dečko na bini otvorio šampanjac i sipao joj u času, pa je zatim nazdravila za nove poslovne poduhvate. Ne samo da je na samom početku atmosferu dovela do usijanja, već je u kratkoj izazovnoj haljini istakla atribute i polazala novu liniju, te muškarci nisu ostali ravnodušni pogledima uprtim u nju.
Pevačica je izvela svoje najveće hitove koji godinama prate njenu uspešnu karijeru, a zapevala je i pesme svojih kolega, od Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Elme Sinanović, Mire Škorić, Vesne Zmijanac i drugih.

S druge strane, među prisutnima su bili Sanja Vučić i Gastoz, a njena rođena sestra Edita Aradinović prva je stigla na Indirin nastup i zauzela separe do bine. Pevačica je prethodno uživala na koncertu Marije Šerifović, a potom došla da podrži sestru i maksimalno se prepusti dobrom provodu. Nažalost, Edita se na Instagramu požalila na temperaturu 38.2, ali to je nije sprečilo da izostane sa ovog spektakularnog događaja. Iako godinama kruže priče da su sestre Aradinović u lošim odnosima, noćas su demantovale sve spekulacije i novinske napise jer se vole najviše na svetu i uvek su tu jedna za drugu.


Da se provodilo do zore, dokaz su snimci i fotografije na društvenim mrežama, a Indi je još jednom dokazala da je majstor za dobar štimung i atmosferu.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x