Nađa nakon udruživanja: Sviđa mi se energija plavih!

U razgovoru sa voditeljem Bokijem Perićem, Nađa je nakon ujedinjenja, rekla da se stvari odvijaju bolje nego što je očekivala.
– Bolje nego što sam očekivala. Sviđa mi se energija plavih, kako smo svi đuskali i večera je bila prelepa. Hrana je bila predobra, svi smo se uklopili, konačno smo se upoznali. Polomljen je taj zid i srećna sam – rekla je Nađa koja je bila najveselila tokom žurke: „Ja obožavam da đuskam“.
Maša je takođe pričala o svemu i rekla da joj je cela situacija zanimljiva, pre svega zbog novih ljudi i novih priča.
– Zanimljivo je. I dalje nam je sve novo, novi ljudi, čuješ nove priče, nove ljude.. Njihov ženski deo ima sjajne vokale, ali i naš muški je ozbiljan, tako da nisam sigurna kako bi to išlo – rekla je Maša.
Stefan priča kako jedva čeka priče plavih i crvenih uz vatru, jer smatra da će tada otkriti brojne teme. Govori i da su se super proveli prvog dana na novom ostrvu.
– Bilo je super, danas smo pozvali plave na kafu, gde su se i oni poneli domaćinski. Doneli su i poklone, tu smo krenuli priče, krenuli smo polako, sada iz dana u dan ćemo imati više vremena. Mislim da će noći uz vatru biti najbitije – govorio je Stefan.

Pratite nas i na Instagramu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nema zabranjenih! (@nema_zabranjenih)

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x