Milica: Nađa ništa nije prihvatila, to mi se nije svidelo!

I u crvenom plemenu je nedavno bila drama kada je Nađa plakala i krivila sebe što nije uspela svom timu da donese bod i tako im omogući bioskop na otvorenom, kokice i piće.

Vladimir kaže kako se Nađa zapravo ponaša u skladu sa svojim godinama, ali i da mu je bilo žao što je plakala.

– Nađa je u emotivnom stadijumu u skladu sa svojim godinama. Sve to prati jedno drugo i logično je da osoba njenih godina da određeni limit i da ne može preko toga. Bilo mi je zao što je plakala, a plakala je iz pogrešnog saveta, jer je mislila da su drugi ljuti na nju – rekao je Vladimir.

Branko je takođe pričao o Nađi za koju je rekao kako samtra da treba da dobije ohrabrenje, ali i „šamar“ realnosti.
– Treba da dobije ohrabrenje i realnu sliku. Samokritika je česta ilzuja, to govorim iz ličnog iskustva. To je nepotrebo opterećenje i treba samo jedan mali šamarčić realnosti da se vrati na mesto i da se fokusira ne na negativne stvari, ne i na pozitivne, nego na balans – pričao je Branko.

Milicu Dabović bije glas da je najstrožija prema Nađi, ali kaže i da ova učesnica nije prihvatila ništa od noga što joj je rekla.
– Uopšte ne znam da li Nađu pogađaju kritike, zato što sam imala jedno iskustvo sa njom kada sam joj rekla neke stvari za koje smatram da joj mnogo znače, a nije ništa prihvatila i na sve je imala odgovor. To mi se nije svidelo – rekla je Milica.

Pratite nas i na Instagramu!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x