Mladen Stojkov meta opsednute obožavateljke!

Popularni klupski pevač Mladen Stojkov našao se na meti, po svemu sudeći poremećene obožavateljke koja mu je posle verbalnih pretnji probušila sve četiri gume na automobilu.


Pevač je u izjavi za medije otkrio šta je prethodilo događaju koji je pored privođenja Darka Lazića obeležio nedelju na izmaku:

-Redovno je dolazila na moje nastupe i uvek je bila u prvim redovima. Delovala mi je kao jedna od onih žena koje znaju da uživaju u muzici i vole dobar kafanski provod, a ispostavilo se da je reč o psihički poremećenoj osobi protiv koje sam na posletku podneo prijavu policiji, kaže Mladen Stojkov nakon incidenta koji se desio sredinom nedelje.

Obožavateljka je došla do njegovog broja telefona, a u roku od nekoliko dana bezazlene poruke prerasle su u pretnje:

-Prvo su to bile reči zahvalnosti na mojoj muzici, usledile su lascivne poruke, a kada je izostao moj odgovor usledila je kulminacija, kaže Mladen i dodaje da je reagovao tek kada je shvatio da je „vrag odneo šalu“:

-Prišla mi je posle nastupa i počela da me psuje jer nisam odgovorio na poruke, ali sam i pored svega zadržao osmeh na licu, sve dok nisam došao do parkinga. Sve četiri gume su mi bile isečene, a snimak sa sigurnosnih kamera otklono je svaku sumnju ko je počinilac, kaže pevač.

Protiv „uvrnute“ obožavateljke pevač je u četrvrtak podneo prijavu policiji, a usledilo je privođenje ženske osobe sa inicijalima I.K. nastanjene u Zemun polju.

Inače, Stojkov je nedavno izbacio singl koji nosi naziv „Ludo moja“, verovatno ni ne sluteći da će se „luda“ pojaviti svega nekoliko meseci kasnije.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x