POMOZIMO VIKTORU MILETIĆU! Mališanu su sredstva preko potrebna za borbu sa celebralnom paralizom!

Viktor Miletić je rođen u tridesetoj nedelji blizanačke trudnoće, kao prvi blizanac. Usled komplikacija prilikom prirodnog porođaja došlo je do krvarenja na mozgu i kao posledica krvarenja dijagnostikovana je cerebralna paraliza.

Mali Viktor je od četvrtog meseca uključen na intenzivan tretman pri Specijalnoj bolnici za cerebralnu i razvojnu neurologiju i zahvaljujući konstantnim terapijama, dosta je napredovao i mentalno je očuvan.
Prohodao je sa dve godine, ali je sa svojih 11 godina i dalje nestabilan i u mnogim životnim funkcijama nesamostalan. Viktor je operisan 2016. godine. U periodu poberteta moguć je nagli rast što nikako ne ide u prilog Viktorovom stanju i može dovesti do deformiteta zglobova, kičme,pogoršanja balansa hoda i do sada postignutih rezultata.

Viktor mora konstantno da ide na neurorehabilitacije i terapije. Sredstva su mu potrebna za nastavak terapije, terapije plivanja, konstatnih vežbi za razvoj motorike, logopedske i defektološke tretmane kao i za troškove smeštaja.

Roditelji apeluju na sve dobre ljude da pomognu prema svojim mogućnostima.

Slanjem SMS poruke: Upišimo 60 i pošaljimo SMS na 3030 Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human60 i pošaljimo SMS na 455 Uplatom na dinarski račun: 160-406768-32 Uplatom na devizni račun: 00-540-0000880.2 IBAN: RS35160005400000880275 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x