Nije očekivala da će biti izglasana… Milica: Jovana je potrebna timu!

U razgovoru sa voditeljem Bokijem Perićem Milica Dabović rekla je da se iznenadila što je Jovana Tomić izglasana na plemenskom savetu.

Jovana je bila lošija u duelu od Ivane iz plavog tima i samim tim je napustila takmičnje. Milica kaže da joj je jako žao zbog svega, ali i da je Jovana mnogo promenila na bolje u poslednjih nekoliko nedelja.

– Iznenadila sam se. Nisam očekivala da će Jovana biti izglasana i žao mi je zbog toga. Jovana se od početka mnogo promenila, dala je sve od sebe, postala je bolja i potrebna je timu. Danas sam čula mišljanja ostalih i slažem se – govorila je Milica.

Bivša košarkašica kaže da nije razočarana glasanjem na plemenskoms avetu, ali da joj je žao što se sve tako loše završilo po Jovanu. Milica se osvrnula i na reči koje je o Jovani rekao Branko, a to je da je princeza u džungli.
– Nisam razočarana glasanjem, ali mi je žao što je tako ispalo. Oni imaju drugo viđenje. Nisu se možda vodili kao ja. Jovana je otišla, svi joj želimo sve najbolje, ona je već pobednik i srećna sam što smo ostali u ovom sastavu. Istina je to što je rekao Branko, a možda je ona to shvatila na pogrešan način, da je jedna princeza došla u džunglu – rekla je Milica.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x