Mina oplela po Jovani: Glasala je za mene i posle neće da se javi!

Jovana Tomić je u petak veče ispala iz Survivor-a nakon što je u duelu sa Ivanom iz plavog tima bila lošija.

Na rastanku je rekla i kako se razočarala u pojedine članove svog crvenog plemena, a upravo je Jovanin odlazak bila tema u timu. Maša je rekla kako smatra da je Jovana reagovala neprimereno za svoje godine, a sa njom se složila i Mina koja je besna na Jovanu što joj se nije javila kada je odlazila.

– Prosto mislim da je ona emitvna i da ona u trenutku ume da reaguje kako ne priliči njenim godinama. Nije ona zlonamerna, ali ima glupave reakcije – rekla je Maša.

– Nije zlonamerna, ali glasala je za mene i posle neće da se javi. Otišla je puna negative tamo u duel. Nije htela ni da nas pozdravi kada je krenula kući, meni je to detinjasto. U svakoj toj reakciji je tuga – priča Mina.

Jovana se u poslednje vreme svog boravka u Survivor-u najviše zbližila sa Milicom Dabović, sa kojom se u početku svađala, a upravo ju je bivša košarkašica donekle branila.


– Mislim da nije ušla negativno, samo je razočarana i povređena, ali slažem se Mina sa tobom. Imala je šansu da se bori, ali kao što je rekla, brzopletost ju je dovela do toga da joj padnu loptice – govorila je Milica Dabović.Pratite nas i na Instagramu!

Previous Article
Next Article

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...