„MISLIO SAM DA ĆE ROKA DISKVALIFIKOVATI!“ Ramiz stigao u Novi Pazar: Žalim što još nisam ostao, jeli smo 15 grama pirinča dnevno!

Ramiz Gusinac ispao je pre nekoliko nedelja iz Survivor-a, a ovaj najstariji učesnik stigao je u rodni Novi Pazar gde je govorio za tamošnju televiziju.



Kaže da se za Survivor spremao kao da ide na Svetsko prvenstvo, alli i da mu je ovo takmičenje donelo neverovatno životno iskustvo.

Ramiz je priznao da ga novac nije zanimao, već je želeo što duže da ostane na ostrvu, zbog čega žali jer nije odigrao još deset igara.

– Ja sam se u Pazaru spremao kao da idem na Svetsko prvenstvo, a ne kao da idem u Survivor. Ti kastinzi nisu bili toliko naporni, ali ja sam se spremao. Neverovatan je osećaj, zbog toga, tamo kada smo stigli, to su takvi tereni i poligoni koje u životu više neću moći da vidim. Bilo mi je drago da učestvujem u tome, žao mi je što su me mnogo rano izbacili. Mogao sam još jedno 10 igri da učestvujem. Novac me nije interesovao, insteresovalo me samo takmičenje i da ostanem što duže – rekao je Ramiz.

Na pitanje da li su stvarno preživljavali, Ramiz je rekao kako su dnevno jeli i po 15 grama pirinča, ali da su vode takmičari uvek imali.

– Bilo je pravo preživljavanje. Nema da se jede, vode je imalo uvek, ali što se tiče hrane mi smo prve nedelje dobijali kilogram pirinča za nedelju dana, za nas 10 osoba. Ja sam 15 kilograma skinuo za 4 nedelje. Po 15 grama pirinča smo dnevno jeli – govori Ramiz.

On je upisao i jednu situaciju koja se dogodila tek kada je stigao u pleme crveni zbog koje je mislio da će produkcija diskvalifikovati Roka iz plavog tima.

– Oko 100 kilograma sam imao kada sam krenuo. Kada sam tek stigao, pozdravio sam se sa plemenom i posle dva, tri munuta su rekli: „Idemo na igre“, svi su bili uigrani. U prvoj igri je Roko čak ušao u moje polje, mislio sam da će ga diskvalifikovati – izjavio je Ramiz.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x