Milica Vs. Aleksandra Vs. Nadica: Muzički i finansijski sudar nekadašnjih zvezda „Granda“!

Tokom poslednje dve godine pandemije koronavirusa čitav svet stajao je u mestu pa tako i muzička industrija. Ipak da neki od pevača nisu gubili vreme već su vredno radili da spremno dočekaju popuštanje mera, uverili smo se već sa prvim danima proleća. U vremenu kada retko ko snima čak i singlove, Milica Pavlović, Aleksandra Prijović i Nadica Ademov odlučile su da publiku obraduju čitavim albumima. I ne samo to, tri nekadašnje finalistkinje najprestižnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ nisu žalile truda, vremena ali ni sredstava da snime za pesme i adekvatne spotove kao i da pripreme kampanju o kojoj će se pričati. Borba za vrhove top-lista dugo nije bila uzbudljiva kao što će ove godine biti.

Milica Pavlović – „Posesivna“
Jedan od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima čitav projekat do poslednjeg dana držala je u tajnosti da bi u jednom danu objavila album kao i studijske spotove za sve pesme. Milica je uz album objavila i svoje narukvice koje deli fanovima, a njene pesme su odmah ušle u trending. Verna svome stilu, popularna „senjorita“ snimila je moderne pesme koje pre svega ciljaju na mlađu publiku.

Vrednost projekta: 300 hiljada evra

Foto: nemazabranjenih.rs

Aleksandra Prijović – „Zvuk tišine“

O novom albumu jedne od najpopularnijih pevačica mlađe generacije ne zna se mnogo, osim da mu je dala ime „Zvuk tišine“ da je premijeru zakazala za jun mesec i da je već ušla u kampanju kroz seriju novih fotografija ali i plasiranjem odabranih stihova na društvenim mrežama. Dragan Brajović Braja se očekuje da bude i dalje dominantan autor na projektu, a iz tima folk zvezde najavljuju i visokobudžetne spotove koji će pratiti pesme.

Vrednost projekta: 400 hiljada evra

Foto: Dejan Milićević

Nadica Ademov – „Šapat vetrova“

Najmlađa pevačica na ovoj listi istovremeno je i diskografski najmanje aktivna, ali na svojoj strani ima nekoliko vrlo bitnih kvaliteta. Najpre, Nadica je neko ko je priznat kao jedan od najboljih vokala u regionu. Njen album je i najduže pripreman jer ona već više od godinu dana studiozno radi na novim pesmama, za autore je izabrala „tim snova“ sastavljen od najuspešnijih umetnika sa ovih prostora, a snimiće i spotove za sve pesme u zemlji i inostranstvu. Premijera je zakazana za maj mesec.

Foto: Dejan Milićević

Vrednost projekta – 500 hiljada evra.



Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x