STEVAN NAĐI OČITAO LEKCIJU: To je glupost!

Stevan Stevanović je slučajno čuo kako Nađa želi da se žrtvuje zbog Branka, što ga je razbesnelo. Njih dvoje su imali ozbiljan razgovor, a Stevan je izneo sve detalje pred igricu za plemenski imunitet i razgovore sa porodicama.

– Razgovor je bio malo duži, a ticao se toga da joj objasnim neke stvari kako stoje u plemenu jer nije imala viđenje. Najmlađa je ovde, pogađaju je mišljenja, pa sam je podsetio ko je i šta je. Nađa je rekla Maši i Branku da želi da se žrtvuje kako ne bi nominovali Branka. Ja sam to slučajno čuo i rekao da je glupost, morao sam da odreagujem. Kapiram da je to krenulo od neke njene nesigurnosti – priča Stevan.
Nađa kaže kako je nakon svega shvatila koliko je ovo bio glup potez, kao i da mora da nauči da tri puta meri, a jednom da seče.
– Načula sam da će biti Branko nominovan, na kraju ispade da je Ramiz i onda sam pomislila da je on sledeći. Opet, ovde nema nekog redosleda. Kada sam izgovorila tu rečenicu, shvatila sam da je to bila stvarno glupost. Trebalo bi da tri puta merim i jednom sečem, posebno jer je rijaliti. Mislim da on treba da bude duže ovde nego da – rekla je Nađa.
Branka ipak ovo ne dotiče preterano, kaže da gleda svoja posla, kao i da su Nađa i on izgradili odnos „brat-sestra“.

– Sa moje tačke gledišta, ja ne razmišljam o tome. Nije moje da vodim tuđu brigu. Na meni je da doprinosim na igrama i u kampu, sa druge strane Nađa i ja smo formirali odnos brat-sestra, možda se ona uplašila tu iz tig trenutka, imala je jedan teži period koji je prevazišla – rekao je Branko.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x