OSETILA NAJJAČI BOL IKADA: Maša zabrinuta za svoje zdravlje posle igrice!

Crveni su bili razočarani nakon poraza, a kako i ne bi kada im je za dlaku izmakao fun frižider hrane.
Maša se u pleme vratila sa povredom. Namime, ona je opisala šta se desilo tokom igrice, kao i da je tada osetila najjači bol u svom životu.
– Krenuli smo sa igrom, išla nam je od ruke, volim tu igru i bilo je baš zabavno, do trenutka kada sam išla u napad, Goran je skočio i Mina i Nika su pale zagrljene preko mene kada sam krenula da dam gol. Pale su preko moje noge, čuo se jak lom, ja sam vrisnula, zabrinula sam se, stvarno odvratna scena – rekla je Maša.
Maša je o svemu razgovarala sa Nađom i Jovanom, a rekla je i kako trenutno ne oseća bol, ali da se plaši da ipak nije sve u najboljem redu i pored lekarske pomoći.
– Kako su se svi podigli, videla sam koleno na jednu stranu, ligamentene na drugu. Hvala Bogu doktorka je prišla i vratila to. Ne osećam bol, ali ne mogu nikako da je rotiram, jer osećam da je sve labavo i da ništa nije okej – dodala je Maša.
– I ja se brinem za te povrede. A sve zbog Sumeje, kojoj je dunulo da čuva žene, sada treba naši momci da se pokidaju – rekla je Jovana.
Pratite nas i na Instagramu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nema zabranjenih! (@nema_zabranjenih)

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x