Nađa: Milica neće da učestvuje u igricama, vadi se na povredu!

Nađa, koja je inače važi za najslabiju kariku u timu crvenih, je nakon rukometne utakmice iznela zanimljivu teoriju koja joj se mota po glavi. Reč je o povredi Milice Dabović za koju je rekla kako ima poroblem da učestvuje u drugim sportskim igricama koje njoj ne odgovaraju.
– Neću da verujem u ovo, ali mi se mota po glavi. Kada je Milica saznala da igramo fudbal, jedan šut i ona: „Jao, istegla sam mišić“, nije teška lopta, meni je bilo čudno, ajde neka bude da je stvarno istegla. Nije mogla da hoda – rekla je Nađa.
Nađa govori kako joj je Milica, sa kojoj je do skoro bila u idiličnim odnosima, rekla da se promenila, a onda i da je uhvatila bivšu košarkašicu kako je ogovara iza leđa.
– I sledeće, kada je bila igra koju voli, a to je bilo sa blatom igrala je. Onda je došao dan kada smo igrali rukomet, opet nije njen teren, ne može da igra. Nadam se da grešim, samo tako izgleda iz neke ovakve perspektive. Može ovo, može ono, a ne može da igra igru koja je neki drugi sport. Mislim da je legitimno da ja iznosim svoje mišljenje, onda je ona dobacila da sam ja počela mnogo da pričam, da sam drugačija, da pričam iza leđa, a videla sam da ona to radi. Samo bih volela da ima prostora za interakciju neku. Da sam pokušala da joj objasnim moju tačku gledišta, videla sam da tu nema prostora, jer ona mene saseče u rečenici i ne da mi da izgovorim. Samo se uhvati za neku reč koja njoj smeta i odmah kreće napad – govorila je Nađa.

Pratite nas i na Instagramu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nema zabranjenih! (@nema_zabranjenih)

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x