„U ISTOJ SMO SITUACIJI!“ Vladimir o plavima: Njihov gest je šlag na torti!

Pre nego što su započeli današnju igricu, takmičari crvenog tima su sa voditeljem Bojanom Perićem pričali o jučerašnjoj nagradi.

Prvog dana nove nedelje na ostrvu oni su imali priliku da vide svoje mame i bake na fotografijama, a zatim i da uživaju u omiljenoj hrani.
Vladimir je rekao kao i crveno i plavo pleme zajedno uživaju iako nisu spojeni.

– Mislim da svi uživamo ovde zajedno, nemamo kontakt jedni sa drugima, ali to što imamo, mislim da izvlačimo najbolje – kazao je Vladimir.

Kaže i kako su juče plavi pokazali svoju lepu stranu, jer su želeli i da i crveni pobede, a dodaje i da su se svi našli u istoj situaciji.

– Mislim da čovek koliko god bio, recimo i loš, generalno ljudi vole svoju porodicu. Juče se desilo to da smo svi bili u istoj situaciji, da su nam bile fotografije majki na toj tabli i da smo osetili najčistiju emociju prema kući i prema domu. Nije to bilo neočekivano sa njihove strane, to bi i mi uradili za njih, svi smo ostavili srce na pesku, bilo je mnogo žustro, bilo je i krvi i znoja i baš je onako na kraju taj gest sa njihove strane bio samo šlag na torti – priča Vladimir.



Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x