Steva, nakon što je video svoje, priznao: Sklanjao sam se da me Boki nešto ne pita!

Juče je bilo veoma emotivno u Survivoru, jer su takmičari i crvenog i plavog tima imali priliku da uživaju u hranama svojih mama i baka. Takođe, oni su i videli njihove fotografije koje su na kraju mogli da zadrže.

Ovo je potreslo mnoge učesnike, a među onima koji su pustili suzu, bio je i Stefan koji je u razgovoru sa Jovanom, Brankom i Stevanom rekao da se isplakao kao čovek
– Ja sam se isplakao kao čovek – rekao je Stefan.
– Skupljalo mi se i ovo je bila najbolja igra do sada. Veruje da će sada biti neka laganija igra, ovo juče je bilo naporno za žene – rekao je Stevan.

Jovana je, nakon komentarisanja igrica, od Stevana želela da čuje i kako je njemu bilo juče dok su svi plakali, na šta joj je on rekao kako se sklanjao sa strane, samo da ga voditelj Bojan Perić ne bi nešto pitao.

Inače, Stevana su pojedini učesnici među kojima je i Milica Dabović sa kojom je u odličnim odnosima, okarakterisali kao „kamenog“, jer nikada ne pokazuje svoje emocije.

– Fali neka voda. Stevo, jesi ti gutao knedle? Ja sam se raspala na komadiće kada sam videla sliku sestre i brata – dobacila je Jovana.

– Ja sam gledao samo da se sklonim, da me Boki nešto ne pita. Video sam Stefana da je ridao, on nije plakao, ja kažem: „Ne mogu da gledam ovo“, samo da me niko ne pita ništa i kada sam video da me nije ništa pitao, laknulo mi je – rekao je Stevan.



Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x