Ovako ga promoviše: Indy pokazala svog MAFIJAŠA! VIDEO

Pevačica Indira Iny Aradinović danima se baškari po Evropi. Naime, otkako je zadovoljna na emotivnom planu, folk zvezda malo vremena provodi u Srbiji. Uprkos tome što je jedna od najtraženijih pevačica na terenu, Indy se maksimalno prepustila emocijama i lepom životu, pa je slobodne dane iskoristila za obilazak država Evropske unije.
Zanimljivo je da je ona danas objavila novu pesmu „Mafijaš“, te je u njenu ekranizaciju uložila malo bogatstvo. Umesto da je, kao i sve njene kolege, promoviše u Beogradu u TV emisijama i digitalnim medijima, ona putuje i uživa. Očigledno joj se može jer ne zavisi od nikoga i ničega, pa će i za promociju biti vremena. Ona trenutno boravi u Opatiji, te svoje fanove redovno izveštava najsvežijim fotkama.
Za kratko vreme, njen spot postao je viralan na društvenim mrežama pa je mnogi šeruju s profila na profil. Doduše, mnoge je „zapalila“ svojim fizičkim izgledom jer niko nije ostao ravnodušan.
„Auuu, kakva bomba“, „Bolja si od svake pevačice, samo napred“, „Stara, a nova Indy. Bravo mačko, samo napred, uz tebe smo“, „Zaslužuješ na budeš na tronu“, „Ova nova pesma „Mafijaš“ će nadmašiti tvoju vanserijsku „Bato, bre“, glase samo neki od komentara.
Ovim povodom oglasila se i Indy, koja ima velika očekivanja.
– Hvala svima na divnim komentarima. Za mene je ovo poseban dan jer sam objavila pesmu „Mafijaš“, na kojoj sam posvetila dosta rada, vremena i truda. Za mene je svaka moja numera posebna jer ima svoju priču, a ovim novim singlom želim da najavim svoj povratak i neću vas izneveriti. Voli vas vaša Indy – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.



Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x