Transformacija pevačice nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Indy najizazovnija dosad! FOTO

Kada je reč o pozitivnoj atmosferi, zagarantovanom provodu, ali i seksipilu, odmah nas asocira na pevačicu Indiru Indy Aradinović koja poseduje sve kvalitete jedne ozbiljne zvezde. Njega dugogodišnja karijera obeležena je brojnim događajima, kako lepim i radosnim, tako i onim tužnim. Ali, jedno je neosporno – nikada neće biti zaboravljena jer svaki njen potez ostavlja neizbrisiv trag, pa čak i onda kada u Srbiji nije toliko shvaćena koliko bi trebalo da bude.

Nakon uspeha koji je napravila sa pesmama „Privezak“ i „Noć“, koje je snimila u vreme pandemije i strogih epidemioloških mera, Indy ne želi da se zadrži na tome već priprema nove projekte. Jedan od njih uskoro će ugledati svetlost dana, a u pitanju je nova numera „Mafijaš“, koju je ekranizovala na visokobudžetnom nivou.


S druge strane, pevačica se bavila i svojim fizičkim izgledom, te danas izgleda bolje nego pre 10 godiba. Zahvaljujući skockanom i ušuškanom životu, ona je uspela sa prebrodi sve zdravstvene probleme koji su nastali nakon operacije želuca, i danas je u aktivnija nego ikad. Pored toga što je liniju dovela do savršenstva, ona je eksperimentisala i sa kosom, pa je od fatalne brinete bila crvenokosa, a sada opet ona stara crnokosa.
S obzirom na to da Indy uvek gleda napred i ne osvrće se na prošlost, ona je promenila i svoj stručni tim saradnika, sa kojima će sigurno napraviti pravi „bum“ na estradi.

Foto: Andreja Damjanović

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x