PRVI PUT NAKON SKANDALA! Otkrivamo gde su se Bosanac i Džidža sreli sa Anastasijom! VIDEO

Ovu nedelju koja je na izmaku obeležio je skandal iz „Zvezda Granda“ kada je Ana Bekuta uputila žestoke kritike na račun stajlinga Anastasije Ićurup i Maje Đorđević, a tada su folk zvezdu podržale i druge kolege iz žirija među kojima Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac. U toku ove nedelje Anastasija je odlučila da napusti takmičenje.

– Bosanac je najmanje kompetentan da komentariše moj stajling, jer je u žiriju gde je njegova ćerka pevala razgolićena, pa je izbacila pesmu gde je još provokativnija. Moj stajling, to je više kostim, to je scvcena, ne restoran. I urađen je s ukusom. Drugo, ja to znam da iznesem, a to ne ume dosta njih na sceni. Opet bih se tako obukla, možda bih se više skinula. Ne vidim u tome ništa vulgarno i provokativno – prozvala je Anastasija i Bosančevu ćerku Džidžu u izjavi za Kurir.


– Toj maloj bi bilo bolje da se bavi svojom budućnošću, jer je trenutno ostala bez glavnog zanimanja – a to je sopstveno promovisanje. To joj je moj iskreni savet – odgovorila je Džidža medijima kada su je pozvali da prokomentariše Anastasijine reči.

Interesantno je da su baš sinoć i Džidža i Bosanac bili gosti na jednom privatnom veselju na kom je pevala i Anastasija.

Na „Instagramu“ Džidža je podelila snimke na kojima se vidi i čuje upravo Anastasija, a kako portal nemazabranjenih.rs saznaje, u jednom trenutku Anastasija se pozdravila sa Stojkovićima, a Džidža joj je čak dala i bakšiš za jednu pesmu.




Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x