Milica prozvala Hrvoja: Ja bih rekla da je on budala!

Dešavanja na poslednjem plemenskom savetu, kada su plavi birali između Roka i Hrvoja, večeras je komentarisala Milica Dabović koja nije štedela nominovanog takmičara – Hrvoja.

– Plemenski savet plavih je poseban, ne kao naš, ja više volim da se fokusiram na moje pleme. Znaš da dok nas nema dogovora. Ja ne bih postupila kao Goran, ali ja bih pustila njih dvojicu da idu zajedno, pa šta bude – biće – rekla je Milica.

Milica se u nastavku složila sa voditeljem Bokijem Perićem da je Hrvoje, koji je nominovan od strane plavog tima, dobar takmičar.

– Ja ne bih nikada slala jaku kariku. Ja bih dva puta razmislila pre te odluke – rekla je Milica u nastavku.

– Hrvoje deluje kao da mu je sve smešno, sve mu je opušteno, da li misliš da ga to čini manje opasnim takmičarem? – pitao ju je voditelj Bojan Perić.
– Pa to ga čini budalom iz mog ugla, kako se on ponaša, ja bih rekla da je on budala. Ja bih ga… Znaš kako, šamarčinu, pa možda… Ali toga kod njih nema. Vidim da Sumeja reaguje na njega loše i da ona ima jezičinu da mu kaže šta misli. Jeste njemu sve bajno i sjajno, on se smeje i kad ide večeras u duel, ali ja ne znam kako bih reagovala – rekla je Milica.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x