Roko napravio dramu na plemenskom savetu: Samo malo pravim sebi adrenalin!

Na plemenskom savetu plavi su glasali za nekog od svog kog žele da izbace iz takmičenja. Dok je trajalo glasanje bilo je veoma napeto.

Kada je došlo vreme za prebrojavanje glasova, borba se vodila između Hrvoja i Roka, čija su se imena našla najveći broj puta na papirima.

I jedan i drugi su imali isti broj glasova, 5, a u tom slučaju glasanje se nastavlja tako što svi takmičari javno glasaju.

Roku je za dlaku izmakla nominacija, s obzriom na to da je imao 5 glasova, dok je Roko dobio 3 glasa.


– Osećam se jako uzbuđeno, dolazi neka nova akcija na repertoar. Kada sam video da sam nominovan prošle su mi kroz glavu sve te lepote Hrvatske, možda je to povratak kući, ali generalno sam vođen jednim uzbuđenjem – rekao je Hrvoje.


– Za dlaku! Očekivao ili ne očekivao ovakvo glasanje, rekao sam im svima da glasaju za mene, a onda sam im pred glasanje rekao da ne glasaju za mene – rekao je Roko.

– U čemu je plan da menjaš strategije na pet minuta, na dan, na 72 sata? – pitao je voditelj Bojan Perić, Roka.

– Meni je želja da budem ovde. Nije mi ništa problem, ali mi je problem u datim trenucima u nekim igrama. Meni se u glavi dešava da hoću da idem doma, ali i ostati ovde i uživati. Samo malo pravim sebi adrenalin

Podsetimo, Roko je već jednom bio nominovan i tada je govorio kako želi da napusti takičenje, čak je i plakao nekoliko puta, a onda se sve preko noći promenilo

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x