Grupa Legende proslavila 35 godina postojanja! VIDEO

Kada je neko na muzičkoj sceni, ne samo kod nas nego i u svetu, prisutan 35 godina, onda to znači da iza grupe “Legende” stoji ogroman talenat koji je publika prepoznala i koji zna da ceni. Povodom 35 godina rada i postojanja grupa „Legende” 7. aprila 2022. godine održala je koncert u prepunoj Kombank dvorani.

Koncert su otvorili pesmom “Sto godina”, a zatim nastavili da nižu vanvremenske hitove poput ‘Ne pitaj’, ‘Ne veruj”, “Četrdesete” i mnoge druge. Na bini sa Legendama bio je i hor “Stanislav Binički”, tamburaški ženski sastav “La banda” iz Novog Sada, a kao specijalna gošća pojavila se i Milica Njegomir, ćerka pokojne Merime, koja je zajedno sa Legendama otpevala poslednju pesmu „Ljubav traje“

Iako se više ne bavi profeisonalno muzikom ona je uz veliku podršku i aplauz publike stupila na scenu, obratila se prisutnima i otpevala pesmu koju je objavila njena majka.

“Nadam se da je mama večeras sa nama, kao što je uvek bila na našim nastupima. Ovo je, mama, za tebe” rekla je Milica.
Negujući kvalitetnu pesmu koja se oslanja na našu tradiciju, grupa “Legende” održala je mnogo koncerata – samo u Sava centru su za 25 godina održali 60 koncerata. U zemlji i svetu imaju na stotine neprolaznih hitova.

Nikola Zekić, pevač grupe Legende, bio je na visini zadatka, te je opravdao poverenje koje su mu ukazali stariji članovi grupe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grupa LegendE (@grupalegendeofficial)

Publika ih je vraćala nekoliko puta na bis.
Nakon koncerta, za naš portal Zoran Dašić Daša, frontmen Legendi, prokomentarisao je da je presrećan i otkrio nam da nije očekivao da će koncert biti toliko emotivan.

Izvor: Stage.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x