Goran: Kristian je dobrog srca! Nevena: Vidno je da je prepustio pobedu!

Kristian je ispao iz Survivor-a prošle nedelje, a tokom duela sa Nađom on je čini se mnogima predao igricu. To su komentarisali i članovi njegovog plemena.

Plavi su izjavili kako su svi mislili da će Kristian ostati, posebno zbog toga što se kako kažu ponašao kao da će se vratiti na ostrvo.

– Ode Kiki. Ja ne znam da li je on odusta ili nije odustao. Kiki je sada svoj na svome, sigurno jede, ali ja sam mislio da će ostati – rekao je Tomislav.

Nevena govori da je i dalje šokirana što Kristian nije više deo ovog šou programa, kao i da ne zna koji su razlozi zbog kojih je Kristian odlučio da napusti Survivor.

– To da li je planirao odlazak ili ne, mislim da to niko od nas ne može da zna. Šokantan mi je bio ishod duela, vidno je da je prepustio pobedu. Iskreno, ja sam još uvek u šoku, ne znam koji su razlozi, sa nama je pričao ceo dan kao da će ostati – priča Nevena.
Hrvoje je izjavio kako je Kristian zapravo dobio od Survivor-a ono što je hteo, kao i da to treba da poštuje.

– Ušao je u borbu srcem. Dobio je sve što je hteo od ovog šoua i to treba poštovati. Oseća se kada je ovako manji broj ljudi. Najbolje grupe ljudi su od 6 do 8 ljudi, tada možeš najbolje da funkcionišeš. Kristian se ponašao kao da će ostati, slagao je drva sat vremena pred odlazak – priča Hrvoje.

– Stvarno sam imala nadu da će se Kristian vratiti – izjavila je Nika.
Za kraj Goran je kazao kako je Kristian dobra osoba, ali da ljudima treba vremena kako bi ga shvatili.

– Faliće mi Kristian, on je osoba dobrog srca, ali treba vam da ga shvatite – rekao je Goran.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x