Našle su zajednički jezik? Milica: Dosta pričamo o seksu!

Pred igru za namirnice Jovana Tomić razgovarala je sa voditeljem Survivor-a Bokijem Perićem i rekla mu kako je očekivala mnogo goru situaciju u timu crvenih nakon što je Ivona Koković ispala.



Jovana kaže kako ju je Ramiz najbolje privhatio, ali da su svi izneli svoje stavove, nako čega su rešili probleme.

– Očekivala sam mnogo goru situaciju, ali smo jutros imali jedan razgovor i sada je sve okej. Ćale (Ramiz) me je najbolje prihvatio. Oni su izneli svoje stavove, ja sam iznela svoje i milim da ćemo se naći na sredini. Dogovorili smo se da će se neke stvari promeniti i da će nam to doneti pobedu – rekla je Jovana.

– Posle samog duela je bila jako dobra atmosfera već uveče, a danas kada smo pokrenuli taj razgovor, bilo je malo napeto. Ipak, Jovanu smo uputili i mislim da je spremna da bude deo toga, da svi budemo složni, poželeli smo joj novu dobrodošlicu i nadam se da će to prihvatiti – kazala je Mina.



Milica Dabović, koja je imala najveći sukob sa Jovanom, kaže da posle svega one pričaju samo o seksu i da je vreme za novi početak.


– Nekako smo počeli da razgovaramo jedni sa drugima, da se smejemo, da se šalimo i da pričamo dosta o seksu. Jutros smo imali jako lep razgovor. Dali smo Jovani neki znak, čuli smo šta nosi na duši, ona je saslušala nas, rekli smo da je to danas novi početak – rekla je Milica.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x